Administratörer öppnar Konto. Där syns pris, datum ni är betalda till och om perioden har gått ut.

Förnya
Klicka Förnya med Swish, swisha med det unika meddelandet och rapportera att ni har betalat. Vi bekräftar i Drift och förlänger en månad.
Säga upp
Välj att säga upp till periodens slut. Ni kommer in tills datumet ni redan har betalat för. Därefter pausas inloggningen. Ni kan ångra uppsägningen så länge perioden inte gått ut.